Kurz prípravy medoviny
Cieľom je naučiť Vás nielen prípravu tradičnej medoviny, ale aj ovocnej a ochutenej
Sú to prakticky 2 kurzy v 1
Koľko trvá? Je to celodňový intenzívny kurz.
Kedy? V mimosezónnom období. Samy máme v pláne konkrétny dátum, včas ho zverejníme.
Kde? Východ Slovenska
Kde konkrétne? Kde nás pozvete a nazbiera sa dostatok ľudí.
Cena? 60 €/osoba
Čaká Vás cca 20 vzoriek na ochutnávku, ktorá sa bude vinúť počas celého kurzu.
Prejdeme si nielen obšírnu teóriu, ale názorne si ukážeme rôzne postupy, ako založiť medovinu.
Vysvetlíme si celý postup, rôzne metodiky, vychytávky,… všetko k veci (bez „vaty“ na predlžovanie
kurzu). Od samotnej prípravy na prácu až po úplné finalizovanie produktu.



Storno podmienky:
Pri zrušení rezervácie do 7 dní do konania kurzu (ak si Vy nenájdete náhradníka) poplatok prepadá.
Od 8 dní hore vraciame 90 %.
V prípade zrušenia kurzu vraciame samozrejme 100 %.